جمعه نامه:«سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی» شماره:24
بسمه تعالی
جمعه نامه:«سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی» شماره:24
««امام خامنه ای: ملت ایران باید خود را قوی کند»»
دولت، کارگزار ملّت است؛ و ملّت، کارفرمای دولت است.
رهبر انقلاب هشدار داد: تلاش دشمن برای نفوذ در مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی/ رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به خطر نفوذ دشمن تاکید کردند: در زمینه سیاسی بیگانگان به دنبال نفوذ در مراکز تصمیمگیری و اگر نشد، نفوذ در مراکز تصمیمسازی هستند که در صورت تحقق این توطئه، جهتگیریها، تصمیمات و حرکت عمومی کشور، براساس خواست و اراده بیگانگان، تنظیم و اجرایی خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سپاه را نعمت بزرگ الهی و پاسدار آگاه و بینای انقلاب اسلامی در مسائل داخلی و خارجی خواندند و با تبیین الزامات و ابعاد پاسداری از انقلاب اسلامی افزودند: دشمن به امید واهی پایان یافتن انقلاب، در فکر نفوذ به خصوص نفوذ سیاسی – فرهنگی است که شناخت توطئههای دشمن، تقویت و استحکام روحیه انقلابی و حرکت مستمر به سمت تحقق آرمانها این هدف را ناکام خواهد گذاشت. حضرت آیتالله العظمی خامنهای در این دیدار در تشریح جایگاه سپاهیان پاسدار و وظایف خطیر آنان در موقعیت کنونی و آینده کشور، به تبیین چهار کلمه «سپاه»، «پاسداران»، «انقلاب» و «اسلامی» و ابعاد و خصوصیات و الزامات آن پرداختند. ایشان کلمه «سپاه» را به معنای داشتن سازمان و تشکیلات و نظم و انضباط دانستند و خاطرنشان کردند: برای هیچ سازمان و نهادی همچون سپاه وظیفه سازمانی برای پاسداری از انقلاب اسلامی به عنوان عزیزترین حادثه تاریخی و جاری کشور، تعریف نشده است.
رهبر انقلاب اسلامی، «پیر نشدن و تجدید حیات» از طریق رشد و تعمیق و «تربیت عناصر جدید، کارآمد و فهیم» را از جمله الزامات تشکیلات سپاه برشمردند و گفتند: سپاه علاوه بر تربیت عناصر درونی جدید، با عناصری که در خدمت دستگاههای مختلف قرار میدهد بر آن مجموعهها و تشکیلات تأثیرگذاری میکند و انسانهای مؤثری را رشد میدهد. حضرت آیتالله العظمی خامنهای با تأکید بر این که یکی دیگر از خصوصیات تشکیلاتی بودن سپاه، به وجود آمدن اقتدار «میدانی، سیاسی و هویتی و عزتبخشی» است، افزودند: از جمله ویژگیهای «سازمانی بودن سپاه»، جوانگرایی و استفاده از تجربه نیروهای قدیمی و کارکشته است که باید این روند حفظ شود و انقطاع نسلی در سپاه به وجود نیاید. ایشان سپس، کلمه «پاسدار» و «پاسداری از انقلاب» را نماد اراده و حضور و هویت انقلابی دانستند و تأکید کردند: هنگامی که میگوییم پاسداری از انقلاب، یعنی اراده انقلابی همچنان مستحکم وجود دارد و انقلاب نیز همچنان با قدرت و قوت زنده و حاضر است زیرا اگر انقلاب زنده نباشد، پاسداری از آن معنایی نخواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از ابعاد مفهوم «پاسداری از انقلاب» را مورد تهدید بودن انقلاب، برشمردند و خاطرنشان کردند: اگر تهدیدی وجود نداشت، پاسداری از انقلاب لزومی نداشت، پس با توجه به وجود تهدیدات، باید آنها را شناخت. حضرت آیتالله العظمی خامنهای با تأکید بر این که یکی از وظایف اصلی سپاه، رصد دائمِ مسائل داخلی، منطقهای و بینالمللی به منظور شناخت تهدیدها است، گفتند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک سازمان سر به زیر و سرگرم کارهای اداری خود نیست بلکه یک ناظرِ آگاه و بینا و متوجه مسائل داخلی و خارجی است.ایشان اهمیت مجموعه اطلاعات سپاه را در این بخش یادآور شدند و افزودند: مجموعه اطلاعات سپاه باید به طور دائم مسائل را رصد و تهدیدها را شناسایی کند.رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از ابعاد کلمه «پاسداری از انقلاب» را «هوشیاری و بیداری دائم» دانستند و تأکید کردند: ما هیچگاه شروعکننده جنگ نبوده و نخواهیم بود اما چون انقلاب اسلامی همواره در معرض تهدید معارضین و مزاحمین است، هوشیاری و بیداری همیشگی سپاه و آمادگیهای متناسب با تهدیدها کاملاً ضروری است.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای با اشاره به بُعد دیگر «پاسداری از انقلاب» یعنی «پاسداشت و گرامیداشت انقلاب» گفتند: لازمه گرامیداشت و قدرشناسی انقلاب اسلامی، معرفت آگاهانه، روشن و جامع نسبت به انقلاب است که باید چنین معرفتی در همه بخشها و سلسله مراتب سپاه وجود داشته باشد.
ایشان با اشاره به این که یکی از راههای نفوذ دشمن، ایجاد خلل در باورها است، افزودند: راه مقابله با چنین نفوذی، مجهز شدن سپاهیان به منطق مستحکم انقلاب از طریق افزایش قدرت اقناعی، منطقی و بیانی در مورد انقلاب اسلامی است.حضرت آیتالله العظمی خامنهای شناخت دشمن را یکی دیگر از ابعاد «پاسداری از انقلاب» برشمردند و گفتند: منظور از دشمن، استکبار جهانی، و مظهر کامل آن آمریکا است که رژیمهای مرتجع و انسانهای ضعیفالنفس، عوامل آن هستند. ایشان افزودند: لازمه پاسداری از انقلاب، شناخت نقاط ضعف معرفتی و عملی دشمن و توجیه افرادی است که هنوز شناخت صحیح از دشمن ندارند. رهبر انقلاب اسلامی سپس به برخی نقاط ضعف و تناقضهای مبانی دشمن اشاره کردند و گفتند: دشمنان انقلاب اسلامی کسانی هستند که از سالها قبل با شعار «برقراری امنیت»، «مبارزه با تروریسم»، «برقراری دموکراسی» و «ایجاد صلح» به منطقه آمدند اما اکنون دستاورد حضور آنان، ناامنی و ظهور تروریسم وحشی و خشن و شعلهور شدن آتش جنگ در منطقه است. حضرت آیتالله العظمی خامنهای افزودند: شعار «برقراری دموکراسی» در منطقه که از طرف آمریکاییها سرداده میشود، اکنون به یکی از مشکلات اصلی و پاشنه آشیل آنها تبدیل شده است زیرا امروز مرتجعترین و دیکتاتورترین رژیمهای منطقه، با کمک و حمایتهای آمریکا، به جنایات خود ادامه میدهند.
رهبر انقلاب اسلامی که سخنانشان را در تبیین چهار کلمه شکلدهنده تعبیر «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» متمرکز کرده بودند، پس از بررسی معنا و مفهوم کلمات سپاه و پاسدار، به تشریح معنای حقیقی انقلاب پرداختند. ایشان انقلاب را حقیقتی ماندگار و دائم و «صیرورت و تحولی عمیق و پایانناپذیر» خواندند و افزودند: برخلاف تصورات و القائات اتاق فکرهای بیگانه که در داخل هم عدهای آنها را تکرار میکنند، انقلاب تمامشدنی نیست و تبدیل آن به «جمهوری اسلامی» به معنایی که آنها فکر میکنند، امکانپذیر نخواهد بود. حضرت آیتالله العظمی خامنهای، ترسیم آرمانهای اساسی را اولین گام یک انقلاب برشمردند و خاطرنشان کردند: این اصول و آرمانها برخلاف وسایل و روشها تغییرناپذیرند. رهبر انقلاب با استفاده از تعبیری قرآنی، آرمان را همان حیات طیبه معنا کردند و افزودند: حیات طیبه، شامل همه مواردی میشود که یک ملت برای دستیابی به سعادت به آنها نیاز دارد. ایشان، عزت ملی، استقلال به معنای آزادی ملی از ظلم و ستم و تسلط زورگویان جهانی، پیشرانی همراه با معنویت در علم و تمدن جهانی، عدالت، رفاه، خلقیات اسلامی و سبک زندگی اسلامی را از جمله خصوصیات حیات طیبه خواندند و افزودند: حرکت به سمت این جامعه آرمانی، حرکتی مستمر و در واقع صیرورت و تحول دائم به سمت پروردگار است. ایشان ایمان به الله و کفر به طاغوت را یکی دیگر از ویژگیهای حیات طیبه برشمردند و افزودند: غرب در تبلیغاتی که در داخل هم به نوعی تکرار میشود برای تضعیف تدریجی تنفر ملت از استکبار میگوید لازم نیست هرکسی به خدا ایمان دارد به طاغوت کافر باشد اما ایمان به پروردگار و کفر به طاغوت یک ویژگی به هم پیوسته حیات طیبه است.
رهبر انقلاب ایدئولوژیزدایی از دیپلماسی و سیاست داخلی را از دیگر محورهای تبلیغات کنونی غرب خواندند و خاطرنشان کردند: میخواهند ما اصول خود را در سیاست خارجی دخالت ندهیم اما فکر و عقیده و ایدئولوژی در همه زمینهها «راهنمایی تعیینکننده به شمار میرود.» حضرت آیتالله العظمی خامنهای در ادامه به تبیین تناقض ذاتی دو گزارهای پرداختند که اخیراً در تبلیغات بیگانگان تکرار میشود. ایشان گفتند: دشمنان از یک طرف میگویند جمهوری اسلامی در منطقه دارای قدرت و نفوذ و تأثیرگذاری است و از طرف دیگر میگویند روحیه و تفکر انقلابی را کنار بگذارید تا جذب جامعه جهانی شوید. رهبر انقلاب افزودند: این دو گزاره با هم متناقضند، زیرا قدرت و نفوذ ما به علت روحیه و عملکرد انقلابی است و طبعاً اگر آن را کنار بگذاریم ضعیف میشویم. ایشان افزودند: هدف اصلی دشمنان این است که ملت ایران تفکر انقلابی را کنار بگذارد تا قدرت خود را از دست بدهد و در نقشههای چند کشور زورگو که خود را جامعه جهانی مینامند هضم و محو شود. حضرت آیتالله العظمی خامنهای پس از بررسی ابعاد مختلف مفهوم انقلاب، به تبیین ویژگیهای چهارمین کلمه تشکیلدهنده «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» یعنی اسلام پرداختند. ایشان تأکید کردند: اسلام، پایه و مایه انقلاب است اما عدهای از اسم اسلام هم میترسند و به جای انقلاب اسلامی میگویند «انقلاب 57».
رهبر انقلاب، اسلام ناب را «همه محتوای انقلاب» خواندند و با انتقاد شدید از تفکرات عوامانه، انحرافی و ابلهانه تکفیریها افزودند: اسلامِ متکی بر عقل و نقل، و مستند به قرآن و معارف پیامبر و اهلبیت علیهمالسلام، مبنای انقلاب ماست که در همه محافل به روز جهان، بامنطقی قوی، قابل ارائه و دفاع است.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای با اشاره به نفوذ انقلاب اسلامی در افکار و دلهای ملتهای مسلمان تأکید کردند: «اسلامِ منحصر در عمل شخصی»، «اسلامِ سکولار»، «اسلامِ بدون جهاد و شهادت» و بدون نهی از منکر، مورد قبول ملت ایران نیست و «اسلامِ انقلاب» را میتوان در آیات قرآن و وصیتنامه امام(ره) و سخنان و مکتوبات ایشان جستوجو کرد. رهبر انقلاب در جمعبندی این بخش از سخنانشان خطاب به سپاهیان پاسدار تأکید کردند: شما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با چنین معنا و مفهوم وسیع و عمیق هستید و باید با کمال هوشیاری، و با تمام توان به پاسداری خود ادامه دهید. ایشان با انتقاد از حرفها و نوشتههایی که دانسته یا ندانسته تضعیف سپاه را دنبال میکند، افزودند: سپاه پاسداران، نعمت بزرگ الهی است و همه باید قدردان این نعمت باشند.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای، قدرشناسی از سپاه را در درجه اول متوجه خود این نهاد دانستند و افزودند: با استحکام روزافزون بافت معنوی و فکری و عملی خود، پرهیز شدید از بهانه دادن به دست دیگران، دوری مطلق از مسایلی که به کرامت سپاه لطمه میزند، و حرکت در خط مستقیم انقلاب در زمینههای اقتصادی، مالی و سیاسی، شأن و شخصیت سپاه پاسداران را قدردانی و مراقبت کنید. رهبر انقلاب همچنین با تأکید بر ضرورت توجه کامل سپاه پاسداران به همه تهدیدها، افزودند: تلاش دشمن برای نفوذ، از جمله تهدیدات بزرگ است. ایشان افزودند: نفوذ اقتصادی و امنیتی البته خطرناک است و پیامدهای سنگینی دارد اما نفوذ سیاسی و فرهنگی دشمن، خطر بسیار بالاتری است که همه باید مراقب آن باشند. حضرت آیتالله العظمی خامنهای، سرمایهگذاری سنگین دشمنان برای نفوذ فرهنگی و تغییر تدریجی باورهای مردم را یادآور شدند و افزودند: در زمینه سیاسی نیز بیگانگان به دنبال نفوذ در مراکز تصمیمگیری و اگر نشد، نفوذ در مراکز تصمیمسازی هستند که در صورت تحقق این توطئه، جهتگیریها، تصمیمات و حرکت عمومی کشور، براساس خواست و اراده بیگانگان، تنظیم و اجرایی خواهد شد.
رهبر انقلاب در پایان سخنانشان با تأکید بر ضرورت بیداری عمومی در مقابل ترفندهای دشمنان افزودند: آنها منتظرند که ملت و نظام خوابشان ببرد و ده سال دیگر که مثلاً بنده نباشم، اهدافشان را محقق کنند، اما ملت و مسئولان نمیگذارند امید شیطانی بیگانگان درباره به خواب رفتن ملت، در دل دشمن پا بگیرد. حضرت آیتالله العظمی خامنهای تأکید کردند: باید پایههای تفکر و روحیه انقلابی را چنان در کشور مستحکم کنیم که هیچ چیز در ادامه این مسیر درخشان خللی ایجاد نکند که این وظیفه اساسی همه نخبگان است. رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به اهمیت و جایگاه ماه ذیحجه، همه مردم را به بهرهگیری معنوی از ساعات و روزهای مهم این ماه شریف به خصوص روز بزرگ عرفه توصیه کردند: باید روز عرفه را قدر دانست و دعاهای پرمضمون این روز را با تأمل و تفکر خواند و توشهای برای مسیر دشوار و طولانی زندگی و به دست آوردن نیرو و نشاط لازم در این مسیر، برگرفت. 25/6/94
سپاه اجازه نمیدهد راه نفوذ دشمن هموار شود:
فرمانده کل سپاه گفت: با همه توان از اصول، ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی به درستی پاسداری خواهیم کرد و هرگز به مخالفان این راه الهی اجازه نمیدهیم راه نفوذ دشمنان را هموار سازند. سردار سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان و کارکنان سپاه با رهبر معظم انقلاب، در سخنانی با اشاره به تحقق نصرت الهی درجبهه مقاومت در سراسر منطقه، گفت: با همه توان از اصول، ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی به درستی پاسداری خواهیم کرد و هرگز به مخالفان این راه الهی اجازه نمیدهیم که راه نفوذ دشمنان را هموار سازند. سردار جعفری با اشاره به رویکردهای جدید دشمنان برای نفوذ، خاطرنشان کرد: سپاه برای مقابله با ترفندهای جدید دشمنان به این باور رسیده است که باید همزمان با افزایش توان و دقت موشکهایش، به افزایش برد آرمانهای اسلامی و الگوهای مورد نیاز انقلاب نیز توجه کند.فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: قاطعانه اعلام میکنیم در هیچ مقطع زمانی، ایران اسلامی از چنین قدرت و توان دفاعی و امنیتی و نیروهای آماده در صحنه های مختلف اجتماعی برخوردار نبوده است. فارس 25/6/94
درسخنان مهم رحیم پور ازغدی مطرح شد؛
کسانی که می گویند هرحرفی نمی شود زد چون آمریکا از ما ناراحت می شود، ریشه خط امام را می زنند. استاد حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه تهران با اشاره به حدیثی از امام سجاد(ع)، اظهار کرد: یکی از شاخصههای ایمان این است که مستکبرین دنیا از ما بترسند؛ در غیر این صورت به اسلام خیانت کردهاند. وی افزود: هر کسی به نوعی پیام دهد که انقلاب اسلامی به اردوگاه سازشکاران بپیوندد، میخواهد نفسانیت خود را به اسم عقلانیت بر ما قالب کند؛ در صورتی که توقع داشتن از استکبار عین نفسانیت است. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون این خط به موازات خط امام حضور داشت و به هر بهانهای میخواست با ظالمان جهان سازش کند. پرتو سخن 25/6/94
انتظار مردم از دولت در برجام مستند پاسخ دهید! قاسم روانبخش
سرانجام پس از گذشت 2 ماه از توافق وین، فضای رسانهای تا حدودی شکسته شد و تیم سابق هستهای با دعوت کمیسیون برجام به مجلس آمدند و به ارائه نقدهای کارشناسانه خود پرداختند. سخنان مستدل، منطقی و مستند دکتر جلیلی و تیم همراه ایشان از شبکه خبر پخش شد. این تیم قریب به 10 ساعت زوایای برجام را برای نمایندگان محترم بازگو کرد و مردم نیز تا حدودی با این زوایا آشنا شدند. تفاوت تیم سابق هستهای با تیم جدید در این بود که تیم سابق بسیار آرام و متین سخن میگفتند و در برابر پرسشهای نمایندگان مخالف از کوره به در نمیرفتند و هیچ گاه صدای خودشان را به روی منتقدان بلند نمیکردند و بسیار محترمانه بانمایندگان ملت برخورد میکردند، ولی برخی افراد در تیم فعلی گاه از کوره در رفته نسبت به نمایندگان منتقد، شایسته عمل نمیکردند. تیم سابق با اینکه در مذاکرات دو ساله گذشته نقشی ایفا نکردهاند، نسبت به متن توافق ژنو، لوزان، و برجام و قطعنامه 2231 و حتی نسبت به مذاکرات گذشته از زمان دکتر روحانی، دکتر لاریجانی و... تسلط کامل داشتند و همه پرسشهای نمایندگان محترم را با ذکر ماده و تبصره و صفحه به صورت دقیق پاسخ میدادند؛ اما تیم فعلی بعضاً بدون تکیه به مستندات, به صورت کلی پاسخ میدادند.
برای نمونه، تیم آقای دکتر جلیلی با سند و مدرک و به صورت تفکیک شده، دقیقا نشان میداد که ساختار تحریمها کاملاحفظ شده و در عین حال کدام تحریمها تعلیق میشوند و کدام یک نه لغو و نه تعلیق میشوند و کدام یک قرار است بعد از 8 سال تعلیق شوند. دکتر جلیلی از روی متن، دقیقا نشان داد حتی تحریمهایی که در اختیار رئیس جمهور آمریکاست که قاعدتا باید طبق وعده لغو شود، لغو نخواهد شد؛ بلکه بعضا به صورت موقت تعلیق میشوند. و البته ساز و کار برجام به گونهای تنظیم شده که با اعتراض یکی از کشورها از جمله ایران، همه تحریمهای تعلیق شده نیز بر میگردد! ولی آقای دکتر ظریف و تیم فعلی بدون استناد دقیق به متن برجام یا قطعنامه 2231 ادعا میکنند که همه تحریمها لغو میشود! البته شاید مهمترین سند لغو تحریمها این است که شرکتها و دولتهای خارجی در صف ورود به ایران ایستادهاند و با ورود آنها دیگر امریکا و اروپا نمیتوانند تحریمها را برگردانند. بهراستی کدام یک را باید باور کرد؟
وقتی امریکاییها سند رسمی و معتبر قرارداد الجزایر رازیر پاگذاشتهاند، میتوان به حرف یک یا چند وزیر خارجه غربی اعتماد کرد که قرار است بیایند و در ایران سرمایه گذاری کنند؟! و به فرض صحت، آیا سند بینالمللی معتبرتر است یا سفر تیمهای سیاسی اقتصادی خارجی به ایران؟ عقلای جهان بر این باورند که در روابط بینالملل و معاهدهها و قرار دادها باید به اسناد معتبر اعتماد کرد، نه رفت و آمدهای مقطعی که ممکن است در راستای فریب یک ملت صورت گرفته باشد. البته حقوقدانان به خوبی میدانند که افراد و شخصیتها میروند و تنها اسناد است که قرنها باقی میماند و بر اساس آنها قضاوت میشود؛ 15 سال دیگر ممکن است آقایان ظریف، روحانی، عراقچی، جان کری، فایبوس، لاوروف و.... در کشورهای خودشان هیچ مسؤولیتی نداشته باشند ولی اسناد رد و بدل شده همچنان باقی است و دولتهای آینده بر اساس همان اسناد، حکم میکنند.
دولتمردان ما باید به این نکته توجه داشته باشند که ممکن است رفت و آمدهای هیاتها بر اساس یک قرارداد پشت پرده باشد تا در دل مسوولان و نمایندگان و ملت ایران امیدی کاذب ایجاد کنند و برجام به فرجام مورد علاقه آنها برسد؛ اما زمانی که از سوی ایران پذیرفته و اجرا شد و عملیات اجرایی اثباتی بیش از 40 مورد بر روی زمین انجام گرفت، با اعتراض یک عضو بازگردد. در این صورت دیگر نه 480 کیلوگرم اورانیوم 20درصد داریم که نتانیاهو به خاطر آن خوابش نمیبرد و نه 10000کیلو اورانیوم 5درصد و نه آب سنگین اراک و نه سانتریفیوژهای آماده به کار، که به ایران اقتداری خاص میبخشید و نه زنجیره تامین قطعات سانتریفیوژ. در این صورت بازگشت پذیری ایران بی نتیجه و یا بسیار پر هزینه خواهد بود؛ زیرا بخشی از سانتریفیوژها در نقل و انتقالها آسیب میبینند و برخی نیز به مرور زمان مستهلک میشوند وبا دادن همه اطلاعات هستهای از جمله زنجیره تامین قطعات، دیگر کمتر کشوری حاضر به فروش قطعات به ایران خواهد بود و در نتیجه بازگشت پذیری ایران پرهزینه خواهد بود. گذشته از اینکه در صورت بازگشت، باز همان فشارها برضد ایران اعمال خواهد شد با این تفاوت که این بار، در زیر فشار مضاعف دشمن در حالی که ما ضعیف شده ایم، به سادگی نمیتوانیم به آن جایگاه والای هستهای و علمی برگردیم. پرتو سخن 25/6/94
دورخیز انتخاباتی در پوشش صلهرحم حزبی !: در حالی که از ماهها پیش تحرکات دولتمردان برای انتخابات پیش روی مجلس به طور علنی آغاز شده و اعتراضات زیادی را برانگیخته است، سخنگوی دولت در اظهار نظری جالب گفت حضور آنان در جلسات حزبی از نوع عاطفی است! کیهان 25/6/94
9 دی خطوط بنفش را نقض کرده بود نه خطوط قرمز:
شورایعالی امنیت ملی مصوبهای برای رسانهها درباره برجام نداشت. مدیرمسئول هفتهنامه 9 دی از رفع توقیف این هفتهنامه خبر داد و اعلام کرد هفتهنامه 9 دی شنبه هفته آینده 28 شهریور منتشر میشود. فارس 26/6/94
سانسور حقایق تلخ برجام امید نیست فریب است
رسانهها و نشریات زنجیرهای با تحریف واقعیات و سانسور حقایق تلخ برجام مدعی حمایت بیچون و چرای مردم ایران از توافق وین و افزایش امید آنان به آینده در پی حصول این توافق هستند. ادامه کیهان 24/6/94
خاطره ای از آیت ا... شهید مدنی: نقل شده در زمان بنی صدر ایشان خدمت امام خمینی(ره) رسیده و به صراحت می گوید بنی صدر خیانت می کند، امام حمایت می کند!! امام در پاسخ می فرمایند: تا شما مردم را روشن نکنید من کاری نمی توانم بکنم.
معرفی وبلاگ جمعه نامه: jome.parsiblog.com – شمارگان 1000 برگ
به یاد شهدای مظلوم یمن و مدافعان حرم زینب(س) - تلفن پاسخگو: 09131545684
تهیه و تکثیر: یزد-علی اصغر باقری– پنج شنبه 26/6/94 برابر با 3 ذی الحجة 1436